VELKOMMEN TIL

Vores mission er at hjælpe beslutningstagere med at skabe stærkere forretningsmodeller.

KORT FORTALT

OM OS

360°sprint® samarbejder med dig, der er ejer, investor, CXO, bestyrelsesformand eller med i et team i en større eller mindre organisation. 

Vores erklærede målsætning er at skabe bedre forretningsmodeller. Det betyder, at vores mission er at gøre din forretningsmodel stærkere og mere responsiv. 

Vores dybe specialistviden, som bygger på over 130 strategiforløb med forretningsmodellen i centrum, er din sikkerhed for, at dit fokus bliver skærpet, og at du får 360 graders klarsyn på din forretningsmodel. I samarbejde med dig og dit team identificerer vi en visuel portefølje af forandringstemaer og initiativer, som bliver visualiseret i roadmap og nedbrudt i konkrete handlingsplaner, som din organisation eksekverer i 90 dages sprint.

Du får altså det fulde 360 graders overblik og en eksekverbar plan, der udføres i sprint – og netop derfor hedder vores samarbejdsmodel 360 Sprint®.

Vores passion er; visualisering, validering og design af bedre forretningsmodeller i samarbejde med ambitøse ledere, ejere og bestyrelser i Norden.

TEAM

Dedikeret og passioneret

Nils H. Wegener

STIFTER & EJER

Nils har de seneste 5 år skabt samarbejdsmodellen 360° Sprint i co-creation med professorer og forskere fra Universiteteter, +130 virksomheder, +600 ledere og samarbejdspartnere indenfor Venture og ledelsesrådgivning. I august 2016 overtog Nils ejerskabet til 360° Sprint® via et spin-out fra PwC, og skabte et nyt strategifirma i Danmark med speciale i kortlægning, udvikling og eksekvering af stærke og responsive forretningsmodeller.

Nils har en baggrund som statsautoriseret revisor fra Deloitte og senest Partner i PwC Danmark. 

Daniel H. Wegener

SPECIALIST & MedEJER

Daniel indgår som en central del  af den daglige drift og undestøtter forretningens nøgleaktiviter, samt står for videre udvikling og administration af 360°Sprint® Q&A Assesment.

Forinden indtrædelsen okt. 2017, har Daniel arbejdet 2 år med datadreven forretningsudvikling i PwC’s marketingafdeling, med fokus på at udrede potentialet af kundetata til øget forretningsmæssig indsigt og beslutningsgrundlag.

Daniel er BSc.økonomi fra Københavns Universitet med særlig interesse i data analytics, strategi og finansiering.

KONCEPT

360Sprint LAB®

I samarbejde med inQvation har vi på baggrund af vore 360Sprint® LAB koncept åbnet et 360°Strategy LAB som sikrer de bedste og mest effektive ramme for strategisk udvikling af forretningsmodeller. 

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

REFERENCER

Virksomheder vi har hjulpet med strategisk udvikling af forretningsmodeller.
KONTAKT OS

Den hurtigste vej til et svar...

We Are Here For You

We care about your experience. Fill in your details and we’ll contact you shortly.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.