BUSINESS MODEL MINDSET

En læringsdag i unikke rammer

Lær

Business Model Mindset

En eksklusiv workshop målrettet strategiske beslutningstagere og deres team, som vil være fortrolige med Business Model Mindset. 

0
Dag
0
Deltagere
0 °
View

Bliv onboarded i Business Model Mindset i unikke rammer skabt til facilitering i de visuelle værktøjer og mærk energien og stemningen, når modellerne anvendes i praksis med ligesindede.

Læringsdagen er for dig der …

Målgruppen af deltagerne kommer fra såvel mindre, mellemstore som store virksomheder. Deltagerne forudsættes at udgøre en del af ledelsesrummet i virksomheden, dvs. enten er ejer, leder, områdeleder, bestyrelsesmedlem eller supportfunktion hertil.

Udbytte

På dagen får du en unik indsigt og forståelse for ledelsesrummet, forretningsmodellen og dens mønstre samt i dens kontekst. Udbyttet fra dagen kan anvendes i strategisk og taktisk forretningsudvikling i din virksomhed. Du lære at anvende følgende redskaber i sammenhæng:

  • Ledelsesrummet og motivationer
  • Forretningsmodellen
  • Omverdensbilledet
  • Forretningsmodel mønstre

Deltagerne onboardes i ovenstående enkle, hurtige og effektive redskaber, som kan anvendes i såvel innovative som kritiske beslutningsprocesser. Deltagerne får dermed et holistisk mindset, som bidrager til at kunne skabe bedre beslutningsgrundlag, træffe beslutninger og bedre forretning.

Som en del af læringen modtager du et digital og fysisk 360° sprint toolbox, som kan hjælpe dig med at få dagens læringer med tilbage til hverdagen.

Mette Neville
Mette NevilleProfessor, Institut for Virksomhedsledelse AAU
Læs mere
Værdien af 360°spint som underviser er _______. Vi har fra starten brugt deres business model mindset tilgang i vores bestyrelsesuddannelse.
Magnus Stagsted
Magnus StagstedCFO - People Ventures
Læs mere
Mit team og jeg har fået et fælles sprog som resultat af vores læringsdag. Vi var blow away over dagen.
DSC_5389
TEAM & MOTIVATION

Det kollektive IQ

Vi starter dagen med at introducere to modeller som er afgørende for en succesfuld forretningsudvikling – vi kalder det det kollektive IQ. 

Teamet

Lær at afkode ledelsesrummets sammensætning, profiler og kapabiliteter. Har vi den rette gruppe til at kunne træffe beslutninger?

Motivationer

Hvordan aligner vi teamets motivationer og skaber det bedste udgangspunkt for strategisk udvikling?

FORRETNINGSMODEL

Et framework for værdiskabelse

Vores fokuserede arbejde med forretningsmodellen som strategisk referenceramme de seneste 10 år har overbevist os om modellens styrker. Vi tager dig i hånden vi på dagen kortlægger din egen virksomhed og deler ud af vores erfaringer. 

Kortlæg dit udgangspunkt

I fælleskab kortlægger vi dit unikke mønster for værdiskabelse i din virksomhed og i krydsfeltet med de øvrige deltagere diskutere vi modellerne og deres karakteristika. 

Skab afsæt for strategisk udvikling

Med den rette kortlægning får du og dit team muligheden for med enkle greb at foretage strategisk udvikling af hele din forretning. 

Omdrejningspunktet for beslutninger

Med forretningsmodellen får du et bedre grundlag for at træffe beslutninger samt et bedre redskab til at kommunikere internt i organisationen og eksternt med samarbejdspartnere; eks. banker, revisorer og investorer.

DSC_5497
Mønstre

Mønstre er koden til succes

Viden om forretningsmodel design og mønstre i og uden for virksomheden kan være nøglen til konkurrencekraft og værdiskabelse

Forretningsmodellen i kontekst - Zoom ud

Indsigt i og forståelse for forretningsmodellens kontekst giver dig mulighed for at foretage tilpasninger til din forretning på kort og lang sigt. vi introducere et enkelt redskab som kobler indefra og ud – med ude fra og ind perspektivet.

Forretningsmodel mønstre - Zoom ind

Vi inspirere dig med indsigt i forskellige forretningsmodel mønstre som kan være afgørende for punkt for kontinuert udvikling af din forretningsmodel.

Læringspunkter

Final Thought

Vulputate eu scelerisque felis imperdiet proin fermentum. Faucibus scelerisque eleifend donec pretium vulputate sapien. Mollis aliquam ut porttitor leo a diam sollicituding.

Aenean euismod elementum nisi quis. Mi proin sed libero enim sed faucibus. Fermentum odio eu feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl. Ac feugiat sed lectus vestibulum mattis ullamcorper velit sed. A erat nam at lectus urna duis convallis convallis tellus.

Tilgængelige datoer

Onsdag d. 7. september 2022

Taastrup, Greater Copenhagen

Onsdag d. 5. oktober 2022

Taastrup, Greater Copenhagen

Tirsdag 9. november 2022

Taastrup, Greater Copenhagen

Onsdag d. 6. december 2022

Taastrup, Greater Copenhagen

Contacts

Tilmelding via email

daniel@360sprint.dk

Billeder fra dagen

Take a peek inside our Wonderworld